Societatea noastră, S.C.AndoTech S.R.L. este deja, pe piața mobilierului metalic, un nume cunoscut, clienții noștri fiind firme importante din țară și din Europa.

Ne-am consacrat, în anii ce-au trecut, ca producători de subansamble metalice pentru diverse modele de scaune, fotolii, mese, în diverse combinații: metal-lemn, metal-piele, metal-sticlă.

Experiența acumulată ne-a făcut să ne hotărâm  să devenim, pe piață mobilierului, un jucător ce realizează integral produsele proprii.

Pe lângă capacitățile proprii de producție, capacități concentrate pe producția de subansamble metalice, am cooptat producători de subansable din piele sau lemn în așa fel încât, în acest moment, putem asigura un flux de produse suficient pentru a putea satisface cererile unei piețe importante cantitativ și de înalt nivel calitativ.

Din punct de vedere tehnic, împerună cu colaboratorii noștri avem următoarele posibilități:

  • Prelucrare metal – debitare, îndoire, rulare, sudură (inox, aluminiu, otel etc.), prelucrări mecanice (strunjire, frezare, ștanțare), electroeroziune, tratamente finale (galvanizare, vopsire în câmp electrostatic).
  • Prelucrare lemn – realizare de elemente din lemn finisate în diferite moduri, realizarea de blaturi de lemn de grosimi diferite, din esențe diferite și cu finisaje deosebite, de la rustic la lăcuit.
  • Prelucrare piele – croire, realizarea de cusături în funcție de cerințe, finisare prin vopsire fie manuală, fie mecanizată. Dispunem de furnizori de piele de cea mai bună calitate și totodată furnizori ce pot asigura cantitățile și calitățile cerute.

Atuul principal al societății noastre este acela că suntem extrem de flexibili în ceea ce privește asimilarea de produse noi, putând să răspundem rapid la schimbările apărute pe piață.